Pilot Cycles en Fouriers fietscomponenten

 

Hebt u nood aan kwalitatieve fietsframes in Rummen regio Herk-de-Stad/Sint-Truiden? Sinds eind 2014 kan u bij mij in Het Fietsatelier ook terecht voor Titanium maatframes van het Nederlandse merk Pilot! 

Vooraleer er een frame kan worden uitgetekend moet er natuurlijk eerst besproken worden wat u verwacht van de fiets en moet u worden opgemeten. Dit kan eveneens in Het Fietsatelier worden gedaan.

Heeft u al een meting laten doen? Geen probleem, breng deze gerust mee!

Pilot Cycles

Pilot is, naar goede Nederlandse gewoonte, opgericht door twee fietsgekke jongens die eigenlijk nergens een fiets vonden die 100% naar hun zin was. De enige oplossing was dan maar zelf een frame bouwen. Dat het een titanium frame moest worden, stond buiten kijf. Titanium is namelijk tijdloos, licht en uiterst sterk materiaal. De Pilot Titanium frames komen dan ook met een levenslange garantie!

Momenteel heeft Pilot Cycles een internationale afzetmarkt van Nederland over Duitsland en België tot Portugal, Engeland,....

Titanium fietsframe

Het frame kan helemaal naar wens worden opgebouwd. Van zeer strak, zonder bevestigingspunten, tot voorzien van bevestigingspunten voor dragers, bidonhouders,... De enige beperkende factor is de structurele stijfheid van het frame. Zolang deze gegarandeerd blijft, is "the sky, the limit". Ook zijn de balhoofdbuisdiameter, zadelbuisdiameter, type brackethuls, buisvormen,... vrij te kiezen.

Pilot Titanium frames zijn er onder andere voor MTB, Race en (Sport)Hybride.

Meer info: www.pilotcycles.com

Testrit met Pilot Titanium fiets

Wil u graag eerst een Pilot fiets testen? Geen probleem! Geef even door welk type en in welke maat, en u kan de fiets na afspraak en tegen bepaalde voorwaarden komen afhalen om te testen.

Ma 13:30-20:00
Di Gesloten
Wo 9:00-12:00 & 13:30-18:00
Do 9:00-12:00 & 13:30-18:00
Vr 9:00-12:00 & 13:30-18:00
Za 9:00-12:00 & 13:00-17:00
Zo Gesloten
Het Fietsatelier
Clikc+